Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

Neglelak gravid - Dette skal du være opmærksom på!

Må jeg bruge neglelak som gravid?

Du står med en graviditetstest, som viser de længeventede to streger: Du er blevet gravid. Men hvad er anbefalingerne, når det kommer til skønhed og pleje af ens negle?

Som gravid anbefales det at skære ned på brugen af kosmetik og plejeprodukter. Dette gælder også neglelak. Men findes der neglelak, som er sikker for den gravide?
I dette indlæg informerer vi dig om, hvad du bør være opmærksom på i forbindelse neglelak og graviditet, eller hvis du ønsker at blive gravid.

Det siger Sundhedsstyrelsen

Du har sikkert hørt mange tale om, hvor vigtigt det er at minimere brugen af uønsket kemi og hormonforstyrrende stoffer i forbindelse med graviditet.
Som en god tommelfingerregel anbefaler Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen at minimere brugen af creme, kosmetik og parfume under graviditeten. Du kan med fordel vælge produkter, som er certificeret med Svanemærket, Blomsten eller anden ordning, som indikerer at produktet indeholder et minimum af parfume og kemikalier.

Hos Nail4You har vi styr på vores produkter. De indeholder nemlig et minimum af kemikalier, samtidig med at de er HEMA-fri. Vi tager din sundhed alvorligt, og du kan derfor trygt anvende vores gel polishes som gravid.

Må jeg ordne negle som gravid?

Skal jeg undvære mine flotte negle, som sætter prikken over i’et på ethvert outfit? Hvis du er vant til at lave gel polish negle derhjemme, er det helt naturligt, at der opstår mange spørgsmål som gravid.

Miljøstyrelsen går ikke ind og fraråder brugen af gel polish. De anbefaler at minimere brugen af kemi i graviditeten. Brug derfor din sunde fornuft og vælg negleprodukter, som forhandles inden for EU, og som indeholder et minimum af kemikalier.

Negleforandringer i graviditeten

Kroppen gennemgår en stor udvikling, når du bærer et barn i maven. Den øgede mængde af hormoner i kroppen går blandt andet ind og påvirker dine negle. Nogle gravide oplever, at neglene bliver mere porøse, og har lettere ved at løsne sig.

Du kan også komme ud for, at der dannes tværgående furer i neglene. Mest af alt har du sikkert lyst til at camouflere dine negle - og særligt hvis du er vant til at ordne negle derhjemme med jævne mellemrum.

Så længe du vælger dine produkter med omhu, sker der ikke noget for, at du lakerer dine negle med en omgang gel polish. Og det er her Nail4You kommer ind i billedet. Vores produkter er nemlig nøje sammensat, så de indeholder et minimum af kemi, hvilket betyder, at du trygt kan anvende gel polish i graviditeten. 

Gravid og neglelak fra Nail4You

Vælger du at lakere dine negle med vores N4Y gel polish, er du garanteret et produkt, som indeholder et minimum af kemikalier. Vores HEMA-fri gel polish er nemlig nøje sammensat for at minimere brugen af potentielt skadelige kemikalier. Alle vores negleprodukter forhandles inden for EU og overholder derfor dansk lovgivning.
Ligesom med alle andre produkter negleprodukter bør du være varsom ved påfører, så produktet ikke kommer i kontakt med huden. Skulle det ske, at der kommer en smule produkt på huden, er det vigtigt, at du afrenser med det samme. Vask gerne hænder, når du er færdig med at lave dine kunstige negle.

Hos Nail4You finder du et spændende udvalg af gel polish i smukke farver. Vi tør roligt garantere, at vi har hele farvepaletten repræsenteret. Forskøn dine negle med én af de flotte farver og lad neglene stråle om kap med den voksende mave.

Ofte stillede spørgsmål om neglelak og gravide (FAQ)

Hvilken neglelak gravid?

Det frarådes ikke at bruge neglelak i graviditeten. Ifølge Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen bør du altid vælge dine produkter med omhu og sørge for at minimere brugen af kosmetik, parfume og creme. Gel polish fra Nail4You er HEMA-fri og indeholder et minimum af kemikalier.

Må man bruge neglelak som gravid?

Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen går ikke direkte ind og fraråder brugen af neglelak. Det anbefales at vælge dine produkter med omhu og bruge din sunde fornuft. Gå efter produkter som indeholder et minimum af kemi. Svanemærket og Blomsten er to certificeringer, som giver et praj om et sikkert valg.

Er neglelak farligt for gravid?

Så længe du går efter neglelak, som indeholder et minimum af kemi, sker der ikke noget for, at du som gravid bruger neglelak i ny og næ. Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen fraråder ikke brugen af neglelak under graviditeten.

Er neglelak skadeligt når man er gravid?

Alt, hvad du indtager og påfører din hud, kan påvirke fosteret. Derfor anbefaler Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen at du vælger dine produkter med omhu og minimerer brugen af kosmetik, parfume og cremer. Gå efter neglelak som indeholder et minimum af kemi.