Akryl Negle System :

Akryl negle systemet er det stærkeste system af alle negle systemer. Akryl negle laves med en pensel som vædes i Akryl liquid, den dyppes derefter i Akryl pudder. Kuglen der herved dannes , formes på neglen. Akryl tørre på ca 2min, er gennem hærdet på 10min. Akryl pulver kan være klar, pink,hvid eller med farver og glimmer og glitter. Akryl negle er hurtigere at lave end Gele negle. De fleste mener at akryl negle holder længere end gele negle, men det passer ikke helt, udføres dig arbejde korrekt holder disse 2 systemer lige lang tid.

Activator er en flydende væske som hærder Neglelim og akryl pulver sammen. Dip in negle hærder om få sekunder. Dip in negle er et nemt og hurtigt negle system. Er du nybegynder i kunstige negle er dette system helt perfekt.

 

Akryl Negle Sealer :

Sealer er både til Gele negle og Akryl negle + Dip in. Akryl Sealeren giver glans og er uv beskyttende. Du kan trygt tage solaium og gå i solen uden dine negle bliver gule. Akryl sealer er luft tørrende.

 

Airbrush tipper :

En negle tip som allerede er designet med Nail art  , den skal limes på neglen med neglelim, og derefter skal der lægges produkt i form af Gele, Akryl, Dip in over. EN nem og hurtig måde at få Designet sine kunstige negle.

Allergi :

Allergi kan man få af alt man rører ved, også af negle produkter, men det er dog kun ganske få som bliver overfølsomme over for negle produkter. Symptomer er rødme og kløe. Sørg for huden ikke kommer i kontakt med produkterne, det er nemlig kun huden som reagere, ikke selve neglen. Brug handsker, husk at vask dine finger efter du har lavet dine kunstige negle. Hvis du får produkt på huden er det vigtigt du afrenser dette med det samme!

Bakterier :

Nogle bakerier kan leve under gele og akryl negle, sørg altid for at rengøre neglene grundigt inden du påfører materialet. Du rengøre bedst dine natur negle i Gel Wipe. Får du et lift i dine kunstige negle, skal du file det produkt af som sidder løst og lægge et nyt lag uv gele eller akryl.

 

Dip In System :

Dip in Systemet er det samme system som silke negle og glas fiber negle, bare nyere og nemmere. Systemet er nemt og hurtigt at lave. Perfekt til negle bidere. : Læg et lag negle lim på hele neglen, dyp neglen i akryl pudder, læg et lag negle lim mere og spray med Activator. Et nemt negle system til kunstige negle.

 

Gele System :

Gele er et Uv hærdende produkt, Gele negle Systemet er lige så holdbart som Akryl negle Systemet. Gele er selvnivellerende, efter bare få sec vil produkter blive helt jævnt. Uv Gele hærder kun i en Uv lampe. Typisk skal uv Gele hærde i 2 min i en uv lampe. Derefter skal overskydende Uv gele tørres af i Gel Wipe for at fjerne den klisteret oveflade. Hvis du lægger flere lag gele, skal du ikke tørrer af imellem hvert lag uv gele du lægger. Du kan også få uv gele farver, som er langt mere holdbar end neglelak.

 

Gele Pensel :

De fleste Gele pensler er lavet af Nylon. Normal størrelse på en Gele pensel er 4. Vores Nail4you gele pensel er oval, hvilket gør det meget nemmere at lægge gele tæt på neglebåndet uden at ramme huden, den er også rigtig god til at trykke bobler ud med.

 

Nail Prep :

Et produkt som dybde renser samt opretholder din PH værdi i neglen. Brug den inden du lægger gele eller akryl på neglen.

 

Nail art :

Nail art er udsmykning på neglene, nail art kan laves i Gele negle, Akryl negle, Dip in, neglelak, maling og div dekoration. I Danmark har vi ikke så stor tradition for at pynte vores negle, men alle vores nabo lande pynter i stor stil, så mon ikke vi kommer med ? ;)))))

Neglebånd :

Neglebånd er et transparent lag hud som ligger rundt om din negl. Det bestykker dig imod bakterier. Neglebånd skubbes forsigtigt tilbage inden du lave dine kunstige negle. skulle der ligge noget neglebånd på neglen, skal dette buffes af.

Negle svamp :

Får man ikke af at have Gele negle eller Akryl negle. Negle svamp er en infektion som smitter. Ganske som en fod svamp. Den er hvidlig og kan løfte negle pladen fra negle sengen.

 

Primer :

Primer er et hæfte produkt, som hjælper produktet til at blive på neglen. Dobbeltside tape.

 

Negle Stickers :

Negle Stickers findes i et hav af forskellige variationer. Ens for de fleste er at de er selvklæbende. De er nemme at lave flotte designs med og koster ikke så meget.

 

Negle Tipper :

Negle tipper kan man godt kalde kunstige negle, men det udtryk er lidt gammeldags. Negle tipper er lavet af plast, de skal være fleksible og må ikke være sprøde. Negle tipper findes i mange forskellige former og til mange forskellige slags negle. Hvis en tip ikke passer vil den løsne sig og produktet der er lagt oven på. Tipper er en forlængelse af dine naturlige negle. Negle tipper kan fåes i hvide franske, natur, klare eller farvede negle tipper. Sørg for dine negle tipper sidder rigtig fast på natur neglen, er der luft under tippen, kan det løsne din uv gele eller akryl.

 

Topcoat :

Topcoat er det samme som en klar neglelak, den beskytter og giver glans til neglene. Den er luft tørrende. og skal ikke hærde i uv lampe

Topcoat Ultra Shine :

Er en tynd Gele, som bruges som topcoat, den er mere beskyttende en en alm topcoat. Den giver dig ultimativ glans. Topcoat Ultra Shine skal hærde i Uv lampe. Den skal lægges som en lak, meget tyndt. Skal hærde i 2 min. 

 

 

Problem Negle

Min Gele tørrer ikke? :

Det er muligvis fordi du ikke har tørret det overskydende lag gele af, dette gør du i Gel Wipe.

Neglelim hæfter ikke? : Det gør alt neglelim, men hvis negletipper løsner sig, kan det være fordi den ikke passer til dine negle. Det kan også være fordi du presser på falsen hvor neglelimen sidder. Har du luft under tipperne, dvs at du ikke har fået lim over hele false stykket på negle tippen, vil dine negle knække eller løsne sig.

 

Gele der løsner sig ? :

Mine gele negle løsner sig i negle bånds området, er fordi din negl er forkert præpareret eller der ligger fedt/olie på dine negle. Uv Gele skal lægges på en tør, mat og ren negl.

 

Akrylen løsner sig? :

samme som med gele, men kan også være fordi du arbejder i en for tynd eller tyk konsistens. Akryl massen skal ha samme konsistens som tyggegummi.

 

Gele løsner sig fra tip?:

Muligvis fordi dine negletipper er for glatte, buf dem lidt mere, med en negle buffer blok.

 

Jeg tørre alt gelen af?:

Så har du lagt for lidt gele på neglen, gele negle skal være ca 1-2 mm tykke. Der er små korn i mine negle når jeg laver akryl negle?: Det er fordi du har pulver i dit materiale som ikke er opløst i væsken. Mine negle holder kun i 7-14 dage?: De fleste som laver negle pensler gele/akryl på neglen, herved laver man en forstærkning, vil man have negle som holder 5-6 uger, skal man lave en opbygning af C-curven.

 

Mine negle knækker?:

Så bruger du uden tvivl for lidt materiale, Prøv at lægge et lag som er dobbelt på tykt næste gang du laver negle. Jeg er negle bider, hvad vil i anbefale mig?: En forstærkning til neglen gror ud, hvis du VIL ha en tip på, vil vi anbefale Square negletipper til dig. Disse hæfter bedre.

 

Hvad renser jeg gele penslen af i? :

Den renser du i Gel Wipe. Men din gele pensel ødelægger ikke af du ikke afrenser den.

 

Hvad renser jeg akryl penslen i ? :

Den renser du i Akryl liquid. Stil den i blød i 20min. For at forlænge kvaliteten af din akryl pensel er det vigtigt du afrenser den i akryl væske after brug.

 

Hvilket system er nemmest?:

Det er Dip in Systemet, det er også det hurtigste system.

 

Hvilket system holder bedst?:

Det har faktisk ikke noget med systemet at gøre, holdbarhed kommer af udførslen af dit arbejde. Men Akryl systemet er det hårdeste negle system der findes.

 

Hvordan fjerner man Gele Negle?:

De skal files af med en neglefil, men man kan godt opløse tippen i Akryl Remover.

 

Hvordan fjerner man Akryl negle og Dip in Negle?:

Dem fjerner man i Akryl Remover. Du kan fylde en nail bowl med Akryl Remover og sætte dine finger i blød, det tager ca 30min at opløse akryl negle.

 

Gel Polish - Naillac

Gel Polish er navnet på en tynd gele med farve. Altså en neglelak i Gele. Det findes 1 forskellige slags Gel Polish. 1 Fase- 2 Fase - 3 Fase Gel Polish. 1 Fase er en gel Polish som nemt påføres neglen i tynde lag og hærdes i uv lampe i 2 min, derefter er end tør! Fase 2 Gel Polsih er en Gel Polish som også lægges i tynde lag, efter den er hærdet i 2 min i uv lampe, tørres den af med Gel Wipe og påføres en Topcoat, helst en Gele topcoat. Fase 3 Gel Polish er en Gel Polish som skal have en Basecoat som skal hærde 2 min i uv lys, derefter lægger du farve og hærder i 2 min i uv lampe og slutter af med en Topgloss som skal hærde i 2 min. Til slut tørre du neglen af med Gel Wipe. Det er fase 3 Gel Polish som holder bedst.

 

Negle Uddannelse

Man kan tage en negletekniker uddannelse, dette gør at du ved hvad du laver, når du laver negle på andre end dig selv, vi anbefaler du tager et negle kursus hvis du har til hensigt at lave negle på andre end dig selv. De fleste uddannelser tager 4 dage, nogle fordeler det over en længere periode, så du har tid til at øve dig.  Vi hos Nail4you har valgt at uddanne dig til negle tekniker på 4 dage, vi anbefaler dog at du kommer på opfølnings kursus hos os med jævne mellemrum, da man jo altid kan blive bedre. Du kan både blive uddannet i akryl negle og gele negle hos os. Om du vælger at uddanne dig i Negle tipper eller skabelon er op til dig selv. Du skal op til en eksamen under vores negle uddannelse, derefter kan du kalde dig selv for negletekniker.