Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

Ordre/levering

Hos Nail4You.dk får du dag-til-dag levering hvis du bestiller på hverdage inden kl 15.

Hurtig og effektiv levering er en prioritet hos os og derfor pakker vi alle ugens dage fra 08.00 til 15.00.

Bring Pakkeshoplevering: 35 kr.

DAO Pakkeshoplevering: 35 kr.

DAO Hjemmelevering: 40 kr.

BURD levering: 40 kr.

Bring Erhvervslevering: 49 kr.

Du kan følge din pakke via det tracking link, du har modtager, når pakken er sendt fra vores lager.

Hvis du har yderligere spørgsmål til din levering, bedes du kontakte det
relevante fragtfirma. De vil kunne give dig yderligere information om
pakken.

Har du yderligere spørgsmål eller bekymringer, kan du skrive til os på chatten eller på mail.

Returnering

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du gøre følgende:

  1. Registrer din returnering her:
    https://return.coolrunner.dk/Nail4You%20Retur/DK
  2. Pak varen forsvarligt og i original stand.
  3. Sæt den nye returlabel over den gamle returlabel.
  4. Indlever pakken hos det fragtfirma som er angivet på din returlabel.
  5. Gem den kvittering du får af fragtfirmaet.

Bemærk: Hvis du ikke anvender det tilsendte label, har du selv ansvaret for at pakken kommer retur til os.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler som forbruger på
Nail4you. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtager
din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer
sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre,
og som leveres enkeltvis, eller får det sidste parti, eller den sidste
del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af
en vare, der består af flere partier eller dele.

Ja, det skal du. Brug af vores returlabel koster 35 kr.

Produkter

Gele negle er, sammen med gel polish, blevet meget populære og trender næsten alle steder verden over. Men hvad skyldes denne form for manicures popularitet egentlig?

Først og fremmest er der holdbarheden. Hvem har ikke prøvet at lægge en flot neglelak, som allerede dagen efter har fået ridser og på tredjedagen begynder at falme i farven. Med negle i gele får du et holdbart resultat, som varer helt op til 3 uger, såfremt neglene undgår stød eller slag og at gelen lægges korrekt.

Gelen består af en tyktflydende masse, som lægges ovenpå neglen i flere lag. Du kan forme neglen alt efter, hvilken form du ønsker. Vælger du at forlænge neglen med tipper, er muligheden for at forme neglen mere begrænset, da du ikke har samme længde at arbejde med. Det er vigtigt, at gelen får lov til at hærde i en UV- eller LED lampe mellem hver påføring af gel. Alt efter hvilket system du anvender, kan processen tage alt fra 20 minutter til 2 timer. Uanset hvad, ender du med et uimodståeligt og holdbart resultat. 

Med gel negle fra Nail4You kan du tage salon-oplevelsen med hjem i egen stuen. Vores negleprodukter henvender sig nemlig til alle uanset erfaring. Om du er ny i negleuniverset, eller har lavet negle i professionel sammenhæng, finder du alt, hvad du skal bruge for at kreere skønne negle med en holdbarhed på flere uger.

Gel polish, gellak, gellack eller gel neglelak? Kært barn har mange navne.

Uanset hvad du kalder den holdbare lak, så ved vi, hvad du mener. Hos os har vi valgt at kalde det for gel polish og gellak.

Gel polish er navnet på en tynd gele med farve. Altså en neglelak i Gele.

Er du ny i negleuniverset, eller har du været i branchen i nogle år? Uanset hvad, så finder du alt, hvad du skal bruge til at kreere de smukkeste holdbare negle. Hos Nail4You går vi højt op i kvaliteten og udvælger altid lak og tilbehør af allerhøjeste kvalitet. Når du køber vores HEMA-fri gellak, får du en banebrydende lak, som indeholder færre kemikalier, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Gel neglelakken er nem at påføre, og du opnår en overdådig jævn og fejlfri dækning.

Alle vores gele produkter kræver en LED eller UV lampe og fungerer altså ikke som en almindelig neglelak.

Akrylater er kemiske forbindelser, der anvendes i mange forskellige industrielle og kommercielle applikationer på grund af deres alsidighed. I skønhedsindustrien bruges de ofte i negleprodukter som akrylnegle, gelenegle, Gel polish/gellak og neglelak. Man kan ikke skabe et UV-hærdene produkt uden akrylater. En sådan akrylat, der ofte findes i negleprodukter, er HEMA, som hjælper med at hærde produktet. Det er dog værd at bemærke, at HEMA kan være allergifremkaldende for nogle mennesker. For at sikre en mere sikker anvendelse af vores produkter, er det vigtigt at nævne, at vores produkter IKKE indeholder HEMA eller DI-HEMA. Vores produkter er fremstillet uden HEMA, DI-HEMA, Formaldehyd, Toluen, dibutylphthalat (DBP) og en lang række andre kemikalier.

I løbet af de seneste 18 år har det været en prioritet for os at begrænse brugen af akrylater i vores produkter og vi har altid overholdt EU's anbefalinger og har konsekvent holdt os på den laveste ende af spektre.

Det er et spørgsmål der altid er svært at svare på. Vi tester ikke vores systemer sammen med andre brands systemer og derfor kan vi ikke garantere noget, men i teorien burde det fungere. Vi anbefaler dog at man holder sig til ét system, da vores systemer er skabt til at fungere sammen.

Produkthjælp

Vi har lavet et gratis online negle kursus, så du selv kan lave negle som de professionelle. Kurset er inddelt i 6 brugbare og letforståelige dele, hvor du vil lære om alt fra neglens anatomi, file teknikker til hvordan man opbygger en negl i gele - og efter hver video kan du nemt arbejde videre med den viden, du lige har fået. Du vil efterfølgende få tilsendt en ny avanceret video hver måned i 12 måneder.

Du kan tilmelde dig her:

https://www.nail4you.dk/pages/n4y-neglekursus

Hvis dine gele negle løsner sig i negle bånds området, er fordi din negl er forkert præpareret eller der ligger fedt/olie på dine negle. UV Gele skal lægges på en tør, mat og ren negl.

Det kan også skyldes at der danner sig lift på din negl. Dette kan komme af at din negl ikke bliver forseglet korrekt. Forstil dig at din basecoat og topcoat er et sæt arme - de skal kramme alle de resterende produkter du ligger derimellem. Så basecoat og topcoat skal altid ramme hinanden hele vejen rundt på neglen. 

Tørre du af imellem hvert lag? Dette kan også være grunden til dine produkter ikke holder og de falder af. 

Rammer du neglebåndene? Hvis dine produkter rammer dine neglebånd ville der komme lift forholdsvis hurtigt da produktet ikke kan binde når den rammer neglebåndet. 

Hvis du bruger tipper er det muligvis fordi dine negletipper er for glatte, buf dem lidt mere en af vores negle buffer.

Vi anbefaler at du filer produktet af da det er mest skånsomt for huden. Du kan med fordel påføre to lag Base coat, så du ikke filer i din naturlige negle. Vores Gel polish farver kan soakes af i acetone, men det er ikke noget vi anbefaler.

Alternativt kan du se vores afsnit i vores gratis online uddannelse omkring filteknikker her:

https://www.nail4you.dk/pages/n4y-neglekursus

Det har faktisk ikke noget med systemet at gøre, holdbarhed kommer af udførslen af dit arbejde.

Det er altid svært at definere hvilket system der er nemmest da det
altid er en Smagssag. Men vores press on system kræver ikke den store
teknik da det er en hel tip der bliver sat på og der ikke skal files til
eller opbygges med gele.

Hvordan konkludere du at den ikke hærder? Alle produkterne skal klistre efter den har været i lampen - det er simpelthen for, at hvis du skal påføre flere lag gel polish eller andet, skal det kunne binde til de resterende produkter du kommer på neglen. Det eneste produkt der ikke må klister efter lampe er Topcoat.

En forstærkning indtil neglen gror ud. Til forstærktning anbefaler Builder gel eller rubberbase. Hvis du ønsker at have en tipper på, anbefalet vi Square negletipper til dig. Disse hæfter bedre.

Vi renser vores pensler i Gel wipe.

I løbet af de seneste 18 år har det været en prioritet for os at begrænse brugen af akrylater i vores produkter og vi har altid overholdt EU's anbefalinger og har konsekvent holdt os på den laveste ende af spektre. Men der vil altid være en risiko for at blive allergisk. Når det er sagt så har vi altid hos Nail4You lagt fokus på at produkterne kun er egnet til voksne over 18 år. Vores produkter er fremstillet uden HEMA, DI-HEMA, Formaldehyd, Toluen, dibutylphthalat (DBP) og en lang række andre kemikalier.

Allergi er en udbredt og ofte misforstået tilstand, der påvirker millioner af mennesker over hele verden. Fra pollen i luften til mad og kosmetik, kan allergener findes i mange former og forårsage en række forskellige symptomer hos dem, der er følsomme over for dem. Allergi over for negleprodukter er heldigvis sjælden.

Det er vigtigt at forstå, at neglen primært består af keratin og er derfor død væv. Det betyder, at det ikke er muligt at udvikle allergi ved direkte kontakt af produkterne med neglen selv. Allergiske reaktioner opstår kun ved kontakt med huden omkring neglen. Akrylater, der kræves for at gelprodukter kan hærde, er typisk det, der kan
forårsage allergi. Det er dog vigtigt at bemærke, at når produkterne er hærdede, udgør de ikke længere nogen risiko for allergiske reaktioner.

1. Vælg mere skånsomme produkter

Vores produkter er fremstillet uden HEMA, DI-HEMA, Formaldehyd, Toluen, dibutylphthalat (DBP) og en lang række andre kemikalier. En række af disse kemikalier bør kun anvendes af professionelle og her har vi været så heldige at vi har en lovgivning der siger at et produkt skal skiltes med "kun til professionelt brug" og må ikke sælges til private. Så det er en skiltning man kan være på udkig efter.

2. Undgå kontakt med huden

Prøv at minimere hudkontakt med produkterne og fjerne produktet med det samme hvis du skulle komme til at ramme. Som tidligere nævnt er neglen er skabt af keratin og neglepladen er derfor død. Det vil sige at det ikke kan lade sig gøre at få allergi ved kontakt af produkterne på neglen.

3. Sørg for god hygiejne

Tør neglen af med Gel Wipe og vask hænderne grundigt efter brug af produkterne.

4. Sørg for at påføre produktet efter anvisningen.

Vi anbefaler at du gennemgår vores gratis online kursus inden du starter din neglerejse. Du kan finde kurset ved at klikke her.

5. Sørg for at produktet er gennemhærdet

Vores LED lamper er alle over 48W og indholder et stort antal dioder som sikre at produktet er gennemhærdet. Man kan med fordel give produktet 30 sekunder ekstra.