FAQ

 

 

Gele System 
- Gele er et Uv hærdende produkt. Gele er selvnivellerende, efter bare få sec vil produkter blive helt jævnt. UV Gele hærder kun i en UV lampe eller LED lampe. Typisk skal UV Gele hærde i 2 min i en UV lampe. og 30 sek i LED lampe. Derefter skal overskydende Uv gele tørres af i gel wipe for at fjerne den klisteret oveflade. Hvis du lægger flere lag gele, skal du ikke tørrer af imellem hvert lag uv gele du lægger - du afslutter neglen med topcoat.

Gele Pensel 
- De fleste gele pensel er lavet af Nylon. Normal størrelse på en gele pensel størrelse 4 Vores Nail4you gele pensel er oval, hvilket gør det meget nemmere at lægge gele tæt på neglebåndet uden at ramme huden, den er også rigtig god til at trykke bobler ud med. 

Nail Prep 
- Et produkt som dybde renser samt opretholder din PH værdi i neglen. Brug den inden du lægger gele eller akryl på neglen.

Nail art 
- Nail art er udsmykning på neglene, Nail art kan laves i gele negle, akryl negle, neglelak, maling og div dekoration. Nailart giver stor mulighed for at bruge sin kreativitet og det kun er fantasien der sætter grænser. 

Negle Stickers.
- Negle stickers findes i et hav af forskellige variationer. Ens for de fleste er at de er selvklæbende. De er nemme at lave flotte designs med og koster ikke så meget.

 Negle Tipper.
- Negle tipper kan man godt kalde kunstige negle, men det udtryk er lidt gammeldags. Negle tipper er lavet af plast, de skal være fleksible og må ikke være sprøde. Negle tipper findes i mange forskellige former og til mange forskellige slags negle. Hvis en tip ikke passer vil den løsne sig og produktet der er lagt oven på. Tipper er en forlængelse af dine naturlige negle. Negle tipper kan fåes i hvide franske, natur eller klare. Sørg for dine negle tipper sidder rigtig fast på natur neglen, er der luft under tippen, kan det løsne din gele negl.

Topcoat.
- No wipe topcoat er en topcoat der afslutter din negl. Du skal altid afslutte med topcoat - den beskytter din negle mod sollys. No wipe topcoat skal i lampe og ikke tørres af efter lampen.  

Allergi.
- Allergi kan man få af alt man rører ved, også af negle produkter, men det er dog kun ganske få som bliver overfølsomme over for negle produkter. Symptomer er rødme og kløe. Sørg for huden ikke kommer i kontakt med produkterne, det er nemlig kun huden som reagere, ikke selve neglen. Brug handsker, husk at vask dine finger efter du har lavet dine kunstige negle. Hvis du får produkt på huden er det vigtigt du afrenser dette med det samme!

1. Vælg mere skånsomme produkter

Vores produkter er fremstillet uden HEMA, DI-HEMA, Formaldehyd, Toluen, dibutylphthalat (DBP) og en lang række andre kemikalier. En række af disse kemikalier bør kun anvendes af professionelle og her har vi været så heldige at vi har en lovgivning der siger at et produkt skal skiltes med "kun til professionelt brug" og må ikke sælges til private. Så det er en skiltning man kan være på udkig efter.

2. Undgå kontakt med huden

Prøv at minimere hudkontakt med produkterne og fjerne produktet med det samme hvis du skulle komme til at ramme. Som tidligere nævnt er neglen er skabt af keratin og neglepladen er derfor død. Det vil sige at
det ikke kan lade sig gøre at få allergi ved kontakt af produkterne på
neglen.

3. Sørg for god hygiejne

Tør neglen af med Gel Wipe og vask hænderne grundigt efter brug af produkterne.

4. Sørg for at påføre produktet efter anvisningen.

Vi anbefaler at du gennemgår vores gratis online kursus inden du starter din neglerejse. Du kan finde kurset ved at klikke her.

5. Sørg for at produktet er gennemhærdet

Vores LED lamper er alle over 48W og indholder et stort antal dioder som sikre at produktet er gennemhærdet. Man kan med fordel give produktet 30 sekunder ekstra.

 

Bakterier.
- Nogle bakterier kan leve under gele og akryl negle sørg altid for at rengøre neglene grundigt inden du påfører materialet. Du rengøre bedst dine natur negle i Gel Wipe. Får du et lift i dine kunstige negle, skal du file det produkt af som sidder løst og lægge et nyt lag uv gele eller akryl.

Neglebånd.
- Neglebånd er et transparent lag hud som ligger rundt om din negl. Det bestykker dig imod bakterier. Neglebånds skubber forsigtigt tilbage inden du lave dine kunstige negle. skulle der ligge noget neglebånd på neglen, skal dette buffes af.

Negle svamp.
- Får man ikke af at have Gele negle eller Akryl negle. Negle svamp er en infektion som smitter. Ganske som en fod svamp. Den er hvidlig og kan løfte negle pladen fra negle sengen.

Problem Negle.

Gelen hærder ikke?
- Hvordan konkludere du at den ikke hærder? Alle produkterne skal klister efter den har været i lampe - det er simpelthen for at hvis du skal påføre flere lag, gelpolish eller andet skal det kunne binde til de resterende produkter du kommer på neglen. Det eneste produkt der ikke må klister efter lampe er Topcoat.

Negle limen hæfter ikke? 
- Det gør alt neglelim men hvis negletipper løsner sig, kan det være fordi den ikke passer til dine negle. Det kan også være fordi du presser på falsen hvor neglelimen sidder. Har du luft under tipperne, dvs at du ikke har fået lim over hele false stykket på negle tippen, vil dine negle knække eller løsne sig. 

Gele der løsner sig? 
- Mine gele negle løsner sig i negle bånds området, er fordi din negl er forkert præpareret eller der ligger fedt/olie på dine negle. Uv Gele skal lægges på en tør, mat og ren negl.

Det kan også skyldes at der danner sig lift på din negl. Dette kan komme af at din negl ikke bliver forseglet korrekt. Forstil dig at din basecoat og topcoat er et sæt arme - de skal kramme alle de resterende produkter du ligger derimellem. Så basecoat og topcoat skal altid ramme hinanden hele vejen rundt på neglen. 

Tørre du af imellem hvert lag? Dette kan også være grunden til dine produkter ikke holder og de falder af. 

Rammer du neglebåndene? Hvis dine produkter rammer dine neglebånd ville der komme lift forholdsvis hurtigt da produktet ikke kan binde når den rammer neglebåndet.  

Gele løsner sig fra tip?
- Muligvis fordi dine negletipper er for glatte, buf dem lidt mere en af vores negle buffer.

 Jeg tørre alt gelen af?
- Så har du lagt for lidt gele på neglen. Gele negle skal være ca 1-2 mm tykke. Mine negle holder kun i 7-14 dage?

De fleste som laver negle pensler gele på neglen, herved laver man en forstærkning, vil man have negle som holder 5-6 uger, skal man lave en opbygning af C-curven.

 Mine negle knækker?
- Så bruger du uden tvivl for lidt materiale, Prøv at lægge et lag som er dobbelt på tykt næste gang du laver negle.

Jeg er negle bider, hvad vil i anbefale mig?
-  En forstærkning til neglen gror ud - der vil vi anbefaler Buildergel eller rubberbase. Hvis du VIL ha en tip på, vil vi anbefale Square negletipper til dig. Disse hæfter bedre.

Hvad renser jeg gele penslen af i? 
- Den renser du i gel wipe. Men din gele pensel ødelægger ikke af du ikke afrenser den. 

Hvilket system er nemmest?
- Det er altid svært at definere hvilket system der er nemmest da det altid er en Smagssag. Men vores press on system kræver ikke den store teknik da det er en hel tip der bliver sat på og der ikke skal files til eller opbygges med gele. 

Hvilket system holder bedst?
- Det har faktisk ikke noget med systemet at gøre, holdbarhed kommer af udførslen af dit arbejde.

Hvordan fjerner man Gele Negle?
- De skal files af med en negle fil. Vores lim kan opløses i acetone. 

 Gel Polish.
- Gel polish er navnet på en tynd gele med farve. Altså en neglelak i Gele. Hvis du er træt af at din neglelak krakelere, ikke holder farven og den skal ligges på ny hver anden dag og at du ikke altid ønsker forlængelse eller yderligere produkt på neglen er Gelpolish noget for dig. Gelpolish ved rigtig påføring holder 2-3 uger hvor der skal laves en opfyldning. Gelpolish kan ligges på egen negl med basecoat under og på en geleforlængelse. 

Negle Uddannelse
- Man kan tage en negle teknikker uddannelse dette gør at du ved hvad du laver, når du laver negle på andre end dig selv, vi anbefaler du tager et negle kursus hvis du har til hensigt at lave negle på andre end dig selv. De fleste uddannelser tager 4 dage, nogle fordeler det over en længere periode, så du har tid til at øve dig.  Vi hos Nail4you har valgt at uddanne dig til negle tekniker på 4 dage, vi anbefaler dog at du kommer på opfølnings kursus hos os med jævne mellemrum, da man jo altid kan blive bedre. Du kan både blive uddannet i akryl negle og gele negle hos os. Om du vælger at uddanne dig i Negle tipper eller skabelon er op til dig selv. Du skal op til en eksamen under vores negle uddannelse, derefter kan du kalde dig selv for negletekniker.