START I DAG
[GRATIS] Online negletekniker uddannelse

Tag din negletekniker-uddannelse online hos os, undgå bøvlet og kom i gang allerede i dag.

Vil du lave negle som en professionel?

Vi har lavet et gratis online negle kursus, så du selv kan lave negle som de professionelle. Kurset er inddelt i 6 brugbare og letforståelige dele, hvor du vil lære om alt fra neglens anatomi, file teknikker til hvordan man opbygger en negl i gele - og efter hver video kan du nemt arbejde videre med den viden, du lige har fået.

Skriv dig op lige her - så sender vi kurset med det samme, så du kan være i gang allerede om 5 minutter 👇

Med vores neglekursus kan du glæde dig til..

✅ - 12 Basis uddannelses-videoer
✅ - 12 avanceret teknik-videoer
✅ - Professionele og forståelige gennemgange
✅ - Et kursus du kan tage hvor du vil og hvornår du vil

Bonus: Skriv dig op i dag og få tilsendt 12 avanceret teknikvideoer, som gør dig i stand til at lave endnu flottere negle.
(vi sender 1 teknikvideo hver måned de næste 12 måneder)

Vores grundlæggende neglekursus

Har du altid gået med en drøm om at lave smukke og uimodståelige negle på andre? Måske har du en negletekniker gemt i maven, og hvorfor ikke gøre din drøm til virkelighed? Vi har lavet et gratis online negle kursus, hvor du lærer at lave negle som de professionelle. 

På negle kurset lærer du alle de basiske teknikker, som giver dig forudsætningerne for at lave kreative, holdbare negle, som du ser i salonen. 

Du får også en grundlæggende viden omkring hygiejne og de forskellige redskaber, som anvendes, når du laver professionelle negle.

Tag din gratis negletekniker uddannelse online hos Nail4You - undgå bøvlet og kom i gang allerede i dag.

Sådan er neglekurset inddelt

Indholdet på vores gratis negletekniker uddannelse er inddelt i 6 del bestående af 12 brugbare og letforståelige videoer, som består af både teoretiske og praktiske sessioner. Efter hver video kan du nemt arbejde videre med den viden, du lige har fået. 

Vi synes selv, at vi tilbyder den bedste negletekniker uddannelse, som både tilgodeser de professionelle aspekter, men også tager hensyn til dig som elev. Du kan tage uddannelsen, når du har tid, hvilket gør det særdeles fleksibelt, hvis du har arbejde eller familie, som skal passes.