Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

Guide: Sådan laver du en fransk manicure

Guide: Sådan laver du en fransk manicure

Hvis du endnu ikke har mod på at kaste dig ud i farverige negle eller mønstrede designs, er en helt almindelig fransk manicure et perfekt bud på at friske neglene op. Det er ikke uden grund at den franske manicure har været en favorit på verdensplan gennem flere årtier. Det chikke og naturlige udtryk som neglene udstråler, så snart de vises frem, er ikke til at stå for - de fuldender ethvert outfit uanset anledning.

Hvad er en fransk manicure?

En fransk manicure, også kaldet franske negle, er kendetegnet ved dens tidløse, klassiske og rene udtryk. Neglene lakeres med blot 3 typer lak: en lyserød til bunden, en hvid til spidserne og en top coat som afsluttende finish. En manicure foretages på hænderne, men du kan også lave fransk manicure på fødderne - i dette tilfælde hedder det blot en fransk pedicure, da pedicure er pleje af fødder og tånegle. Hvis du ikke bryder dig om lange negle, kan du sagtens lave en fransk manicure på korte negle. Uanset om du har lange eller korte negle, ender du ud med et flot og præsentabelt resultat. Hvis du har en passion for negle, vil fransk manicure helt sikkert falde i god smag.

Forskellen på manicure og fransk manicure

Har du også undret dig over, hvad forskellen på manicure og fransk manicure er? Bare rolig, du er ikke den første. Forskellen ligger i, at manicure er en plejende behandling af hænder og negle, hvor negle klippes, files og neglebåndet ordnes, mens hænderne til slut masseres med en olie eller håndcreme. Fransk manicure går skridtet videre. Her påføres typisk en lyserød, nude eller gennemsigtig lak, hvor der afsluttes med den karakteristiske hvide spids på neglen.

Det skal du bruge til at kreere flotte franske negle

Du er nu kun få trin fra at være den heldige ejer af et sæt glansfulde franske negle. Når først du har lært teknikken, går der ikke længe, før du kan udføre den flotteste franske manicure på dig selv og veninderne. Det er helt naturligt at afsætte ekstra tid de første par gange, og derfor er det oplagt at skabe en hyggelig stemning, når du sidder klar med alt dit negleudstyr hjemme i stuen. Nogle vælger at lave en fransk manicure i shellac, men denne trin-for-trin guide tager udgangspunkt i gel polish.

Her er en oversigt over, hvad du skal bruge til at lave et sæt smukke franske negle derhjemme:

 • Neglebåndssaks
 • Neglefil
 • Buffer
 • Neglebåndsskubber
 • UV led lampe
 • Basecoat
 • Lyserød lak
 • Hvid lak
 • Topcoat
 • Vinklet pensel eller fransk manicure pen
 • Negleolie
 • Evt. håndcreme

I stedet for at købe gel polish hver for sig, kan du i stedet gøre det nemt og vælge vores fransk manicure neglelak sæt - herved sparer du både tid og penge.

Så let er det at lave en fransk manicure

Vejen til uimodståelige franske negle er først og fremmest velplejede hænder. Derfor starter enhver behandling med en simpel manicure. Hos Nail4You finder du alt hvad du skal bruge inden for neglepleje og manicure. Manicuren bør ses som fundamentet til de franske negle. Så snart du har styr på det grundlæggende, kan du trygt og nemt arbejde videre med påføring af gel polish, som det afsluttende element.

Her er vores trin for trin guide til at udføre en professionel gellack fransk manicure:

 1. Manicure: Klip og fil neglene efter den ønskede facon, og sørg for at fjerne tør eller død hud omkring negle og neglebånd med en neglebåndssaks. Skub nænsomt neglebåndet tilbage.
 2. Påføring af basecoat: Inden du påfører din base coat, bør du rense hver negl for snavs og skidt. Brug evt. en renseserviet. Bagefter påfører du 1 -2 lag basecoat, som skal hærde 30 sekunder i UV lampen.
 3. Første lag gel polish: Nu er det endelig tid til at påføre grundfarven, som typisk er lyserød eller nude. Start med at påføre ét lag på hele neglen som hærdes 30 sekunder i UV lys. Ønsker du endnu et lag, gentager du dette trin.
 4. Hvide spidser: Prikken over i'et er selvfølgelig de hvide neglespidser. Brug en pensel og tegn nænsomt en skarp hvid kant, som får lov til at hærde 30 sekunder. Du kan også vælge at bruge en manicure pen til at lave den perfekte franske kant.
 5. Afslut med topcoat: For at forl