Om Nail4You

Nail4you Aps

Nail4you Aps er Danmarks førende forhandler af professionelle negle produkter, nail art og negle tilbehør.

Nail4You en familie-virksomhed. Virksomheden
består af Per og Gitte som er direktører i Nail4you, hvor Per arbejder
med økonomien samt logistik og administration og Gitte er kernen bag
vores produkter og afholder vores kurser. Vores 2 børn, arbejder også i
virksomheden hvor vores søn arbejder med markedsføring og content
marketing og vores datter er vores fotograf samt content creator.


Vi startede virksomheden for 14 år siden, fordi Gitte havde en passion for at lave negle, men det var den gang ikke muligt at købe
negleprodukter som privat og det ville vi lave om på.

Vi sætter en ære i at gennemteste alle vores negle produkter minutiøst inden vi tilbyder dem i handlen, således at vi er sikre på at du som kunde vil opleve kvalitet hver eneste gang du handler med os. Vi har selv lavet både gelenegle og akrylnegle igennem flere år, og vi syntes det er både sjovt og spændende hele tiden at udvikle mulighederne for flotte og smukke negle, samt Negle produkter.

  • Kvalitets produkter
  • Hurtig og professionel kundeservice
  • Bedste neglekurser til lave priser

Samtidig gør vi vores til, at du kan få produkterne til en billig pris, så du kan komme i gang med dine egne negle, uden at blive ruineret. Selv om vi har rigtig gode priser på vores negle produkter, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi vælger vores negle produkter omhyggeligt, alle vores negle produkter er forhandlet inden for EU og overholder Dansk lovgivning.

  • Guides og vejledning

Når man skal i gang med sine negle, er det naturligt at der opstår nogle spørgsmål, og også her vil du opleve en forskel når du handler med Nail4you, for vi er klar til at guide dig hele vejen i processen, og svare på alle de spørgsmål du måtte have.

  • Neglekurser

Du har også mulighed for at tage en professionel negleuddannelse eller Negle kursus hos Nail4you. Vores negleuddannelse er både for professionelle og for dig som er helt ny i Negle. Går du med en drøm om at blive Negletekniker så er vi parate til at guide dig til at tage den rigtige beslutning.

Nail4you se frem til at byde dig velkommen i vores negle univers.......