Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

Guide: Sådan laver du babyboomer negle med gel polish

Guide: Sådan laver du babyboomer negle med gel polish

 

Vi anbefaler at du bruger 0198 og 0289.

Drømmer du om et sæt flotte babyboomer negle, kan vi glæde dig med, at du er et skridt nærmere de flotte lyserøde fadede negle, som har taget negle-entusiaster verden over med storm. Hos Nail4You finder du alt, hvad du skal bruge til at kreere dine egne elegante baby boomer negle. I dette indlæg får du mere at vide om, hvad babyboomer negle er, og hvordan du nemt kan lave dem hjemme i din egen stue.

Hvad er babyboomer negle?

Du har helt sikkert hørt navnet før. Baby boomer negle kan på sin vis nemt forveksles med de klassiske franske negle. Babyboomer neglene består af en lyserød base, hvorefter der påføres en hvid farve på neglens tip.
Men sådan ser franske negle da også ud, tænker du måske. Forskellen er dog, at farverne på negle med babyboomer gel skal fade sammen, hvorimod farvernes overgang på de franske negle er mere markante. For at opnå et flot farvefade på neglen anbefaler vi, at du anvender en fade pensel til formålet. 

Huskeliste til inden du går i gang

Inden du giver dig i kast med processen, er der visse ting, som du skal have styr på først. Først og fremmest er det vigtigt, at du har ryddet bordet og gjort plads, så du har en arbejdsstation med alt inden for rækkevidde. Det er også vigtigt, at du afsætter ordentlig tid, så du ikke haster igennem og ender med et resultat, som skal laves om.

Vi har samlet en huskeliste over, hvilket udstyr der er værd at ligge inde med, inden du går i gang:

Derudover er det guld værd at ligge inde med en god negleolie til at fugte og pleje negle og neglebånd.

Prepping er vejen frem til et længerevarende resultat

Vi vil til hver en tid anbefale, at du prepper dine negle ordentligt, inden du påfører gel polish på neglene. Når du forbereder dine negle, får du ikke kun et flottere resultat. Du vil også opleve, at dine negle holder i meget længere tid.

Til prepping af neglene anbefales:

Hvis du er i tvivl om, hvordan du prepper dine negle ordentligt, er du velkommen til at læse vores trin for trin guide her.

Sådan laver du baby boomer negle

Det er ikke særlig svært at lave sine egne pink babyboomer negle. For at få det karakteristiske klassiske udseende, er det dog vigtigt, at du bruger en baby boomer gel i henholdsvis lyserød og hvid.
Så snart du har fået lavet de første par negle, går resten som en leg. Du vil sandsynligvis hurtigt få smag for denne teknik, og hvorfor ikke eksperimentere lidt næste gang du laver negle? Du kan f.eks. tilføje nail art til babyboomer neglene.

Og nu til den længe ventede trin for trin guide:

  1. Trin - Prepping af negle:  Al forberedelse betaler sig og det er ingen undtagelse, når du skal lave babyboomer negle.
  2. Trin - Læg en base coat: Så snart du har preppet neglene lægger du et tyndt lag base coat, som forstærker dine negle og får farven til at hæfte sig bedre fast. Hærd i UV i 30 sekunder. Vi anbefaler at påføre 2 lag base coat for nemmere aftagelse.
  3. Trin - Første lag farve: Påfør første lag gel polish på neglen. Her skal du bruge den lyserøde farve, som fungerer som basen i din babyboomer.
  4. Trin - Andet lag farve: Du påfører andet lag babyboom gel på tippen af neglen. I dette tilfælde er det den hvide farve. 
  5. Trin - Blend farverne: Nu er det tid til at blende farverne sammen, så du opnår et faded udtryk. Til dette anvendes en pensel - vi anbefaler, at du arbejder vådt i vådt. Gentag processen hvis du ønsker et mere pigmenteret udtryk. Når du har opnået det ønskede resultat, skal lakken hærde under UV lys/lampe. 
  6. Trin - Påfør top coat: Til slut lægger du et lag top coat på alle negle. Top coaten forsegler neglen og forlænger holdbarheden. Hærd i 30 sekunder.
  7. Trin - Pleje af negle: Læg det sidste finish og smør dine negle og neglebånd ind med en nærende negleolie. Dette forhindrer udtørring af negle og neglebånd.

Hos Nail4You er vi glade for babyboomer. Faktisk holder vi så meget af de enkle og elegante negle, at vi har sammensat vores helt eget babyboomer negle sæt, som indeholder alt, hvad du skal bruge til at kreere et flot sæt negle i baby boomer stil.

Har du spørgsmål til, hvordan du laver de populære babyboomer negle, er du velkommen til at spørge os til råds - vi deler gerne ud af vores viden omkring negle og negleprodukter.

FAQ

Hvad er baby boomer negle?

Babyboomer negle er kendetegnet ved, at man laver et farvefade, som typisk består af en lyserød base og en hvid farve. Overgangen mellem farverne er mere blød sammenlignet med f.eks. franske negle, som er mere markant.

Hvordan laver man baby boomer negle?

Når du har preppet dine negle, påfører du først en lyserød gel på hele neglen, hvorefter du lakerer negletippen med en hvid farve. Blend farverne sammen med en pensel, så der opstår et farvefade midt på neglen. Afslut med en topcoat. Læs gerne vores udførlige guide til, hvordan du laver dine egne baby boomer negle.