Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Færøerne

  Færøerne

  (DKK kr.)

 • Finland

  Finland

  (EUR €)

 • Norge

  Norge

  (DKK kr.)

 • Storbritannien

  Storbritannien

  (GBP £)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Guide: Sådan laver du en manicure

Guide: Sådan laver du en manicure

Findes der noget bedre end velplejede negle, som er klar til at blive luftet på en cafetur med veninden, i byen eller på daten med kæresten? Det kan også være, at du bare ønsker lidt velvære i hverdagen, og her er en manicure behandling den perfekte form for selvforkælelse. Hos Nail4You finder du alt, hvad du skal bruge til at lave din egen hjemmelavede manicure derhjemme. Spar pengene og lav i stedet din egen hjemmebehandling, som kan blive mindst ligeså god som hos en professionel. I dette indlæg tager vi dig med rundt i manicure verden. For hvad er en manicure egentlig for noget, og hvordan udfører du den selv?

Hvad er en manicure?

En manicure er helt fundamentalt en plejende behandling af negle og hænder, hvor de bliver klippet, filet, masseret og til slut poleret eller lakeret. Slutresultatet er flotte glansfulde negle, som er præsentable i enhver sammenhæng. Hvis du arbejder i en branche, hvor hænder og negle ofte er i fokus, vil du have stor gavn af regelmæssige manicure behandlinger. Når du plejer dine negle og hænder hyppigt, får du med tiden naturligt bløde hænder og stærke negle. Hænderne er særlig udsatte om vinteren, og derfor kan det være en god ide at yde ekstra omsorg i denne periode.

Så let er det at komme i gang

Inden du går i gang med din hjemmelavede manicure, skal du først og fremmest have styr på dit negleværktøj. Dernæst er det vigtigt, at du har plads omkring dig og har alle redskaber inden for rækkevidde. Afsæt god tid, tænd nogle duftlys og sæt din favoritmusik på - du er nu klar til at give dig i kast med din helt egen skønhedsbehandling.

Her er en oversigt over, hvad du skal bruge til at lave en manicure derhjemme:

 • Neglefil
 • Neglesaks
 • Buffer
 • Neglebåndsskubber
 • Lak
 • Negleolie
 • Håndcreme

Vil du hellere slippe for at skulle ud at købe de forskellige redskaber enkeltvis? Hos Nail4You finder du et manicure sæt som indeholder alt, hvad du skal bruge til at kreere den flotteste manicure derhjemme. Udover at købe et samlet sæt sparer du penge i forhold til, hvis delene købes hver for sig. Det har aldrig været nemmere at udføre en professionel hjemmelavet manicure, som med manicure sættet fra Nail4You.

Sådan laver du en manicure

Det kan være en dyr fornøjelse at tage forbi neglesalonen, så hvorfor ikke udføre behandlingen derhjemme til en langt billigere pris? Med Nail4Yous manicure sæt har du alt hvad du skal bruge til at kreere flotte negle og hænder. Du vil hurtigt lære teknikkerne at kende, så snart du har prøvet at udføre manicure derhjemme nogle gange. Du kan med fordel alliere dig med en veninde, så I kan lave hjemmelavet manicure på hinanden og få en hyggelig aften ud af det. Så snart du har vasket hænder, renset neglene med en neglebørste og sat dig godt tilrette, kan du gå i gang med de forskellige trin, som giver dig salonlignende fingerspidser.

Vores trin for trin guide til en succesfuld hjemmelavet manicure:

 1. Trin 1 - Klipning af neglene: Start med at klippe dine negle, så de har den ønskede længde.
 2. Trin 2 - Fil neglene: Fil neglene til så de alle har den samme form. Det er vigtigt, at du filer dine negle korrekt, ellers risikerer du, at de knækker eller flosser. Det anbefales at file neglen i én retning. Hvis du døjer med hård hud på fingrene, kan du fjerne huden under dette trin.
 3. Trin 3 - Negleolie: Påfør negleolie på neglebånd og masser det godt ind så det absorberes. For at kunne skubbe neglebåndene tilbage, skal huden være blødgjort, så neglebåndet ikke bliver ødelagt.
 4. Trin 4 - Skub neglebåndet ned: Nu er det tid til at skubbe neglebåndet ned. Det er nemmest at bruge en neglebåndskubber eller rosenpind til dette formål.
 5. Trin 5 - Håndmassage: Giv hænderne en dejlig omgang massage med en fed og nærende håndcreme. Masser cremen ind indtil den absorberes.
 6. Trin 6 - Polering eller lakering af neglene: For at lægge det sidste hånd på værket, kan du enten polere neglene med en buffer eller lægge et lag lak på efter eget valg.

Hvor lang tid tager en manicure?

Hvor lang tid du skal afsætte til at udføre en hjemmelavet manicure, er forskellig fra person til person. Først og fremmest kommer det an på, hvor medtaget dine negle og hænder er. Ved regelmæssige behandlinger tager det som oftest kortere tid. Er det første gang, bør du som minimum afsætte 1 time, så du kan komme grundigt omkring hver enkelt negl.

FAQ

Hvad er manicure?
En manicure er en behandling af negle og hænder, hvor neglene klippes, files og formes, Hænder og negle masseres med negleolie og creme, og der afsluttes med en polering eller lakering af neglene. Du kan nemt udføre behandlingen derhjemme med et manicure sæt fra Nail4You.