Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

15 Farver som du bør have til dine negle

15 Farver som du bør have til dine negle

Farver på dine negle er meget mere end bare en farve. De viser dit udtryk, dit look og dit humør.

Med mere end 600 Gel Polish farver kan det være svært at finde ud af hvilke farver du skal vælge. Alting afhænger af personlige præferencer men der er farver som vi mener at man bare bliver nød til at have.

Personligt lægger vi meget vægt på at disse 15 farver altid er til rådighed da vi mener at det er 15 farver som alle bør have. Alle andre farver har er personlige præferencer og sjov og ballade!

Alle produkter vist i denne blog er fra Nail4You.dk. Vi bestræber på at have alle 15 farver til rådighed men det er meget svært da det også er 15 af de mest eftertragtet farver

 

Klassisk rød er en farver som springer i øjnene. Den viser at du er fuld af selvtillid, modig og udadvendt. Bestemt én af de vigtigste farver at have!

(Shop nu)

Det er fantastisk altid at have en Nude farve til rådighed. Det kan være alle slags nude, dette er bare vores (og de flestes) favorit. Farven er super god hvis du skal have flotte negle uden at være alt for iøjefaldende. Eksempelvis er det én af mine yndlings farver i sommer tiden på stranden eller til sommerfesten.

(shop nu)

Hvide negle er klassiske og viser at du er fuld af selvtillid. Derudover er det altid en god idé at have en hvid farve hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at male eller lave nogen fede designs med en hvid baggrund.

(shop nu)

Orange er en klassisk sommerfarver som man ikke kan komme uden om. En tropisk, kreativ og sommerlig farver der passer perfekt til sommerkjolen og så kan man ikke komme uden om at vores orange farve er SÅ flot og dyb!

(shop nu)

Én af kundernes og vores favoritter i de kolde måneder. Med dens rige og dybe farve, giver den en smule farve i de kolde måneder. En farve som ikke kan undværes i dit sortiment.

(Shop nu)

Selvom denne farve er mest populær i vintertiden kan den også sagtens gå om sommeren. Den er super feminin og er en af bestsellerne i enhver kampagne. En klar favorit af huset!

(Shop nu)

At bære lyseblå negle indikere at du er ungdommelig, sjov og klar på nye udfordringer...eller også er det bare fordi at den er mega flot! Denne pastel blå har være top 5 på bestseller listen i 2021. Must-have!

(Shop nu)

Nok én af de mest klassiske farver og også én af vores bestsellers. Klassisk, sofistikeret og sexet...mere har jeg ikke at sige!

(shop nu)

For at blive i de blå nuancer så er dette også en farve man ikke kan komme udenom. Den er super flot og klassisk og passer perfekt hvis du skal være lidt mere seriøst eller formel.

(shop nu)

Førhen er sorte negle blevet sammenlignet med en deprimerende Goth farve men har altså forvandlet sig til at være en farver der viser at du har din egen mening, tør at gå i hvad du synes om og det betyder ikke så meget om andre synes om det. You go girl!

(Shop nu)

Farven som siger "sol og sommer" kan ikke ignoreres. Denne gule farver har været én af sommeren favoritter og er en farve som alle bør have!

(Shop nu)

Vi har 2000 forskellige varenumre og 680 af dem er gel polish farver og alligevel når du siger numret "0118" så er der ingen hos Nail4You der er i tvivl om hvilken farve du snakker om. Vores pastel lilla har simpelthen kun været på lager 2 dage ad gangen i 2021 fordi den bliver så hurtigt udsolgt. Derfor er dette en farve som du bør have!

(shop nu)

Satin eller beadux rød er en enormt klassisk og sofistikeret farve. Den er dyb og mørk men stadig iøjefaldende nok til at udtrykke at du er en selvstændig kvinde. Igen er dette en klassisk farve som alle bør have.

(Shop nu)

Nude pink er en diskret og rolig farve som man kan bære i alle situationer uanset. En enormt klassiker og en pleaser som alle kunne have lyst til at vælge.

(Shop nu)

Lad os blive i det lyserøde. Dette er en helt anderledes farve en den tidligere. Den er langt mere iøjefaldende, viser at du er en sexet, sjov og udadvendt kvinde og så er dette også bare en farve som man skal have!

(Shop nu)