10 efterårs/vinterfarver alle burde have

Farver på dine negle er meget mere end bare en farve. De viser dit udtryk, dit look og dit humør.

Her er vores bud på 10 Efterårs/vinterfarver som du bør have!


Alle produkter vist i denne blog er fra Nail4You.dk.

 

Gel Polish Wine er en dyb rød som passer godt ind i de dybe brunlige nuancer som efteråret bringer. En klassisk varm farve som passer godt hele vinteren.

(Shop nu)

Smuk brunlig nude som passer perfekt ind i efterårets nuancer. De forskellige nude nuancer er altid gode farver at have i ens sortiment, og kan bruges i alle årstider.

(shop nu)

Gel Polish Olive er en farve man kan bruge i alle sæsoner. Især i efteråret har denne farve været en af vores mest populære farver.

(shop nu)

Vores Gel Polish Pastel Blå har været én af sommeren mest populære farver men vi synes faktisk at den passer langt bedre til vinter. Den fine pastel blå er perfekt til vinterens snehvide landskab.

(shop nu)

Nude raspberry giver et lille nik til efterårets sidste bær og er en god farve med masser af liv. Den er et sikkert valg og har igennem 3 år været én af de bedst sælgende efterårsfarver.

(Shop nu)

Pale Old Rose er vores mest populære nude farve. Det har altid været min favorit! Smuk, let og feminin.

(Shop nu)

Denne dybe brun/rødlige farve er som mange ved vores og kundernes favorit fra september til marts. Det er den ultimative bestseller og farven taler for sig selv...

(Shop nu)

Denne lilla er en smuk dyb efteråsfarve. Den er god til de mørkere tider der kommer med efteråret. Ifølge mig er dette vores smukkeste lilla nuance til det kolde vejr!

(shop nu)

meeen...Jeg havde glemt alt om Rosewood. Smokey purple og Rosewood er altid de to efterårsfarver jeg aldrig kan vælge imellem. 

(Shop nu)

Man kan ikke undgå at skulle have fat i en smuk orange til efterårets sæsonen. Den ses alle vegne udenfor, og hvorfor skulle man ikke også have den smukke farve indenfor på sine negle.

(Shop nu)

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post