Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

Nytårs Negle

Få inspiration til de flotteste nytårs negle

Nytårsaften er aftenen, hvor du typisk gør lidt ekstra ud af dit selv. Det er nok et af årets største begivenheder, som fejres verden over. Måske har du brugt lang tid på at udvælge det perfekte outfit, men hvad med neglene? Er du stadig i tvivl om, hvilket negledesign der skal følge dig ind i det nye år, får du her nogle ideer til nytårs negle, du kan lave derhjemme.

Guide til nytårsnegle

Ønsker du at kreere et ekstraordinært neglelook, har vi her samlet et par designs, som helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed under nytårsmiddagen, til nytårslegene, på dansegulvet eller hvordan du vælger at fejre årets sidste dag.

Vi ser ofte at glimmer, smykkesten og perler på neglene hitter til nytår, og der findes da heller ikke noget flottere end negle som glitrer om kap med festfyrværkeriet, når klokken slår 12. Vi har udvalgt et par designs, som passer til de fleste outfits. Ja, faktisk kan de bruges som jule/nytårs negle, da farverne også appellerer til julen.

Det skal du bruge for at komme i gang

Måske ligger du allerede inde med gelpolish, UV led lampe og negle værktøj. Hvis du er nybegynder, men brænder for at komme i gang med at designe de flotteste, uimodståelige negle, kan du med fordel vælge at købe et startsæt, som indeholder alt essentielt tilbehør. Herefter skal du blot supplere med de farver, smykkesten eller mønstre, som indgår i det negledesign, du drømmer om at kreere.

Om du er til mandelformede, ballerina, stiletto eller kortere negle er en smagssag. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af press-on negle tipper, som sættes fast med tip glue.

For at lime smykkesten eller anden nail art fast på neglene er en neglelim uundværlig, lige så vel som du vil få brug for en pincet, så du har lettere ved at påføre stenene.

Vælg produkter af høj kvalitet til dine nytårs negle

For at opnå et flot og holdbart resultat spiller kvaliteten også en rolle. Hos Nail4You går vi højt op i at udvælge de bedste negleprodukter, som er nøje sammensat og indeholder et minimum af kemi. F.eks. er alle N4Y gel polishes HEMA-fri, så du trygt kan påføre dine yndlingsfarver uden bekymring.

Nytårs negle inspiration

Og nu til de flotte negledesigns som du så længe har ventet på. Vi har udvalgt 3 populære designs, og vil herunder gennemgå, hvordan du giver dig i kast med at forkæle dine fingerspidser, så de er klar til nytårsaften.

Inden du påbegynder dit design, er det vigtigt at preppe neglene ordentligt for at undgå bakterier og forlænge holdbarheden.

Sorte glimmer negle

Strål om kap med festfyrværkeriet med dette flotte design, som faktisk er ret så simpelt at lave, så snart du har påført dine press on tipper. Det enkle, men feminine udtryk, vil med garanti tiltrække mange blikke i løbet af aftenen.

Værktøj:

Sådan gør du:

 1. Start med at påføre en basecoat.
 2. Læg et lag New Year Night gel polish på hele neglen og lad den hærde i 30 sekunder. Gentag processen indtil du har opnået den ønskede dækkeevne.
 3. Tegn omhyggeligt sorte linjer med nail art lineren, som dyppes i sort gel polish. Hærd.
 4. Afslut med topcoat og hærd.

Tip: Hvis du ikke er til sort glimmer, kan du sagtens erstatte den med en gel polish der indeholder guld- eller sølvglimmer.

Midnatsblå negle

Det er ikke uden grund, at det midnatsblå design er så populært. Selvom de er simple, er de utrolig smukke og fuldender ethvert outfit til enten jul eller nytår. Neglene peppes op med diamanter, som påsættes med en pincet.

Værktøj:

Sådan gør du:

 1. Påfør basecoat og hærd.
 2. Læg et lag mørkeblå gel polish på alle negle og hærd i 30 sekunder. Gentag indtil du er tilfreds med farven.
 3. Påsæt diamanter på tværs af ringfingeren og tæt på neglebåndet på tommelfingeren. Vær særlig omhyggelig og anvende en pincet til formålet.
 4. Læg et lag gel polish på lillefingeren og hærd.
 5. Afslut med topcoat på alle fingre og hærd.

Lyserød perlemors negle

Er du til lyse farver, vil disse nytårs negle med garanti falde i god smag. Der påsættes diamanter på nogle af neglene, hvilket giver de shiny negle et unikt og enestående udtryk. Du vil lyse ethvert selskab op nytårsaften, så snart du træder ind i rummet.

Værktøj:

Sådan gør du:

 1. Påfør basecoat og lad den hærde i UV lampen.
 2. Læg et lag gel polish på alle fingre og hærd i 30 sekunder.
 3. Påsæt diamanterne på tommelfinger-, langefinger- og ringfingernegl og hærd.
 4. Afslut med topcoat og lad det hærde.

Her finder du alt til dine negle

Hos Nail4You finder du alt, hvad du skal bruge til at kreere de smukkeste negle. Dyk ned i negleuniverset og bliv inspireret til dit næste sæt negle. Se det store udvalg af både gele, gel polishes og nail art samt neglepleje, file og pensler. Du kan også vælge en af vores mange startpakker, som er den perfekte løsning for dig, der ønsker at komme i gang med negledesign.

Alle fra Nail4You ønsker dig et godt nytår!