Fri fragt over 400kr — Dag-til-dag levering — Tilfredshedsgaranti

Hvordan laver man gele negle?

Hvordan laver man gele negle?

Hvordan laver man gele negle?

Gele negle er et super holdtbart negle system. I gele negle kategorien finder du alt til Gele negle og negle tilbehør. Gele negle bliver nemt flot og holder utroligt godt på dine negle. Alle gele negle systemer kræver UV eller LED lampe for at hærde geleen. Gele kan både bruges på egne naturlige negle med skabelon eller på kunstige negle tipper.

Vi har mange forskellige typer geleer som er specielt hver især er gode til at binde på natur negle på forskellige måder. prøv vores N4Y geleer som er vores mest basale gele, som selv flyder ud på neglen. Vores Modeling gels er en meget tykkere gele som ikke løber. Den kan du sidde og forme og lege med i så lang tid du ønsker. Vi afholder negle kursus i at lave Gele negle, og du kan også tage din negletekniker uddannelse her hos Nail4you af dygtige negleteknikere som har taget flere uddannelser i gele negle.

Mange spørg tit, hvad er forskel på gele negle og akryl negle og her kan vi svare at der er næsten ingen forskel, når vi snakker kemikalier altså indhold i produkterne.

Gele negle skal hærde i UV eller LED lys, Akryl negle hærder selv i løbet af 10min. Akryl syntes mange mennesker lugter, gele negle har ingen lugt. Akryl negle er meget hårde at file i, gele negle er utrolig nemme at file i. Hvis vi snakker om hvilket negle system er stærkest er svaret, de er lige stærke. Hvis vi snakker holdbarhed er svaret de holder lige længe. Det er faktisk kun påførslen af gele negle og akryl negle som er forskellig, og det samme gælder aftagelse. Gele negle systemet er i stor udvikling, der kommer nye geleer som kan forskellige ting næsten hver dag, gele negle er derfor det negle system som er længst i udvikling af produkter som passer til flest mennesker. Gele negle er også nemme fordi du ikke skal bruge så meget tid og erfaring til at kunne lave dem, gele er selvnivellerende og flyder pænt og jævnt ud, bare den får lidt tid til det.