Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste order!

Du vil fremover modtage nyhedsbreve med alle vores gode tilbud og nyheder.

Kursus

Kursus

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer

Negle kursus 4 dage i gele negle eller akryl negle. Et negle kursus hos Nail4you til dig som ønsker at lave dine egne negle eller starte en negle salon. Med et professionelt Negle kursus bliver du uddannet negletekniker, og vil kunne søge job som negletekniker eller starte egen negleklinik op . På vores negletekniker uddannelse vil du lærer at bygge kunstige negle op med korrekt Apex og C-kurve så dine negle holder i 4-6 uger. På negle uddannelsen bygge vi både negle op på negle tipper og på skabelon.

Grund Uddannelse som negletekniker. 
Her lære du at bygge Gele negle eller Akryl negle op fra bunden, så du kan lave flotte og holdbare negle. Om du efterfølgende skal arbejde i neglesalon eller vil lave negle på dig selv og veninderne, er det vigtigt at du ved hvad du sidder og arbejder med. På dette negle kursus vil vi undervise dig så du bliver godt rustet til at bygge kunstige negle op på negle tipper. Din basis uddannelse består i at lave franske negle med en metode så du kan lave skarpe og ens smil med en flot hvid kant, du støber selv hele neglen og laver den hvide kant i hånden, som er noget af det vigtigste at kunne inde for negle teknikker. 

Du lære på teori dagen om Negle sygdomme, Anatomi, Hygiejne, Manicure og pleje samt information om negle produkter. Du får udleveret vores unikke og fyldige basismappe, som indeholder basis viden om natur negle og kunstige negle og viden fra vores instruktøre og deres erfaring omkring negle. Den er sammensat ud fra viden og erfaringer, gennem mange år i branchen. Du har mulighed for at gøre dine egne notater så du altid kan bruge den som dit personlige opslagsværk i fremtiden. Du skal denne dag tage beslutning om du vil arbejde med gele eller akryl systemet. For at du kan vælge det system som passer til dig, vil vi vejlede og fortælle om fordele/ulemper ved disse to negle systemer. 

Udbyg din negle uddannelse med 3 dages skabelon kursus, 1 dags Gel Polish kursus, VIP træning i avancerede Negle teknikker, VIP nailart.

Kontakt Gitte@nail4you.dk for mere information

Se kursus datoer her og tilmeld dig KLIK

EYELASHES

Vi tilbyder jer 3 dages Single Eyelash Extensions kursus med afsluttende eksamen.

Du vil komme til at gennemgå et kursusforløb sammensat af basisviden med teoriundervsning, samt træning på model, på disse 3 sammenhændende dage.
Vi gennemgår bl.a anatomi, hygiejne, looks og styling. Produktgennemgang, påsætnings procedure med demonstration. Pleje, opfyldning og aftagning

Eyelash extension til single lashes.

Hos Nail4you har vi et bredt udvalg af kvalitet eyelash produkter , som er gennemtestet  af vores eyelash tekniker.

Du kan også tage eyelash kursus hvor

Kontakt mail.: sofie@nail4you.dk

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her