Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste order!

Du vil fremover modtage nyhedsbreve med alle vores gode tilbud og nyheder.

Gele Color

Gele Color

Der er 24 varer.

Filter by:

Viser 1 - 24 af 24 varer

Color gel er vores mest populære sortiment af UV gele farver. Color gel er et bredt sortiment af negle gele i moderigtige farver og er negle gele som fås i flotte effekter, og med glimmer.

I denne kategori finder du gele farver som matcher tidens trend og årstidens farver. Vi bestræber os på at have de mest populære og moderigtige farver på lager, og tilpasser hele tiden vores farvepalette til årstiden og højtider, så du altid kan finde de farver som kunderne efterspørger. Du er derfor velkommen med at komme med indput til os hvis du har specielle ønsker til farver, så vil vi se om vi kan efterkomme dem.

De fleste af vores color geleer er egnet til at lægge på en færdig gele negl eller akryl negl. Dvs. på en færdig opbygget negl, som er filet til i ønsket form, og inden du lægger din topcoat. 

Color gel er en gele som er pigmenteret nok til at kunne lægges i tynde lag, og som stadig er fulddækkende på din gele negl eller akryl negl. Vil du bruge color gel som fuldfarve på dine kunstige negle, skal du blot lægge den i 1-3 tynde lag med din gele pensel. Vil du bruge color gel i den franske kant, kan du bruge 2 forskellige metoder. Du kan enter male din franske kant på den færdige negl, med din gele pensel eller din nailart pensel. Eller du kan på dine gele negle lægge color geleen under dit builderlag i clear gele. Du skal blot huske at disse højt pigmenteret geleer skal lægges i tynde lag. Du kan bruge color gel på dine kunstige negle eller dine naturlige negle. Du er velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål til dette produkt.

Vi har valgt at tage endnu et Eu produkt ind i vores shop, som naturligvis også er godkendt, da vi har rigtig god erfaring med brugen og kvaliteten af disse produkter. Alle gele color er testede af vores negleteknikere og kvalitets godkendt. Alle nye farver som kommer hjem bliver testet for bl.a farvepigmentering og holdbarhed inden de kommer i shoppen, så du er sikret at få Nail4You's gode kvalitets produkter hver gang du handler hos os. Vi har taget de flotteste og nyeste uv gele color farver hjem til dig, så du kan være en af de første til at bære dem i Danmark.

Vi har også et stort sortiment af gelpolish, 3d Gele, Uv gele som har magnet i sig og en masse andre spændende uv geler. Alt i spændende nailart og kurser hvor du kan lære at dekorere dine negle eller lægge den perfekte gele lak. Kun fantasien sætter grænser for hvor flotte gele negle eller akryl negle du kan lave med lækre produkter fra Nail4You.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her