Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste order!

Du vil fremover modtage nyhedsbreve med alle vores gode tilbud og nyheder.

Negle Glimmer Neon Gul

7011823

Det er nu du skal tænke på sommer farver! Allerede nu er vi klar med Sommerens populære farver. Negle glimmer med Neon Gul shine effekt. Denne Nyhed i vores glimmer serie er et "must have". En glimmer som får dine negle til at funkle. Denne negle glimmer er med en let holo effekt og en dækkende bund farve af neon gul.                                                                                   Glimmer kan bruges på gele og akryl negle, men også til nailart på dine natur negle. Denne glimmer har fine korn og den kan lægges i din Gel Uv Sealer, så du opnår en glat og jævn overflade.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

12,00 DKK

inkl. moms

Fragt 35 DKK, Køb for 500,00 DKK mere og få gratis fragt

Du kan blande denne glimmer i din clear akryl pulver eller i din clear gele. Eller du kan læggen den i sticky layer på dine gele negle, mulighederne er mange. Den er flot i den franske kant, lige som den er meget elegant som heldækkende glimmer på dine gele negle eller akryl negle.

Savner du lidt liv i dine gelpolish farver, kan du pifte dem op ved at lægge lidt glimmer i sticky layer på sidste lag gelpolish og slutte af med Gloss Coat.

Det er populært at lave gele eller akryl negle med 3D glimmer effekter, hvor du lægger flere forskellige slags glimmer i din opbygning. Du kan mixe farver og grovheder og derved opnå en 3D effekt i neglen, samtidig med du har en glat og jævn overflade. Følg med på vores Facebook side, hvor vi kommer med gode ideér til flotte designs, tips og tricks - og inspiration til dit næste sæt negle.

Glæd dig til at kunne tilbyde denne nyhed til dine kunder - De bliver vilde med det.

Pakke med omdeling eller uden omdeling, GLS

Forsendelse med GLS pris 35 kr. Danmark

Fragtfri levering ved køb over 500,- kr. danmark

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi leverer til Danmark, Sverige, Norge
og Finland

Farver Neon
Glimmer Type Glimmer
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her