Kære kunde ❤

Vi har valgt at lukke for afhentning og handel i vores fysiske butik af
hensyn til vores og jeres sikkerhed ?

Det vil fortsat være muligt at købe på nettet og vores leverings tid er
stadig 1-3 hverdage.

Pas på jer selv og hinanden ❤

Kh. Nail4You teamet  

Ok

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste order!

Du vil fremover modtage nyhedsbreve med alle vores gode tilbud og nyheder.

Nedsat pris! Negle Kursus uddannelse

Negle Kursus uddannelse

4622303

Negle Kursus uddannelse 3 dage 1.dag Anatomi, neglens opbygning, hygiejne, produkt information. Opbygning af Gele negle ( medbring model ) 2. dag. Opbygning af negle. ( medbring model ) 3. dag. Eksamen. Skriftlig + 1 sæt negle. ( medbring model ) Der vil være materialer på kursus stedet i Korsør. Så det er ikke nødvendigt du medbringer produkter. Du vil modtage kursus bevis efter endt eksamen.

Vi starter nye hold op hver d. 1 mandag i alle måneder året rundt.

Når du har bestilt dette kursus kan du tilmelde dig HER

NB: kurset bindende dog kan der ændres dato.

Du møder kl 10-16 alle dage.

Flere detaljer

3.099,00 DKK

inkl. moms

3.599,00 DKK inkl. moms

-500,00 DKK

Fragt 35 DKK, Køb for 500,00 DKK mere og få gratis fragt

Grund Uddannelse som negletekniker. 
Her lære du at bygge Gele negle op fra bunden, så du kan lave flotte og holdbare negle. Om du efterfølgende skal arbejde i salon eller vil lave negle på dig selv og veninderne, er det vigtigt at du ved hvad du sidder og arbejder med. Dette vil vi lære dig så du bliver godt rustet til at bygge kunstige negle op på negle tipper. Din basis uddannelse består i at lave franske negle med en metode så du kan lave skarpe og ens smil med en flot hvid kant, du støber selv hele neglen og laver den hvide kant i hånden, som er noget af det vigtigste at kunne inde for negle teknikker. 

Dag 1:
Introdution.
Vi gennemgår kort Basis mappen og der kan stilles spørgsmål til denne.
Du vil få fremvist hvordan en negl opbygges fra bunden, hvad du skal gøre med lige netop denne kundes negle for at opnå den perfekte negl. Vi går igennem produkter og problem stillinger.
Derefter går vi igang med at lave 1 sæt mandelformede natur negle. Vi arbejder på opbygning af C-kurve og Apex. 10-16

Dag 2:
På dag 3 laver du et fuldt sæt fanske negle med ny hurtig teknik, hvor du lære at lave det perfekte smil., her får du fremvist hvordan en firkantet negl skal files korrekt. Det er individuelt hvor ens svagheder/styrker ligger. Dette tager vi med den enkelte elev - hvilke ting der fx skal rettes op på fra dag 1, spørgsmål der er kommet i løbet af natten eller om man bare gerne vil have gennemgået proceduren igen. 10-15Dag 3:
Eksamensdagen. Du starter med at lave en skriftlig prøve, dette har du ca. en halv time til. Derefter skal du på egen hånd lave et fuld sæt negle, hvilken nogle negle du skal lave skal aftales med din model som skal agere kunde. Dette har du ca 2,5 time til. Når du er færdig gennemgår vi den skriftlige prøve og vurderer dine eksamensnegle. Du får god og konstruktiv kritik så du ved hvad netop du, skal arbejde på når du nu skal ud og lave en masse flotte negle.
Hvis du består din skriftelige og praktiske eksamen modtager du dit diplom og er uddannet negletekniker.  10-15

Du skal medbringe model til at øve dig på. ( du skal bruge model på alle 3 dage. ) Altså 3 modeller. Har du problemer med at finde model hjælper vi gerne, meld dig ind i vores facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/1456154818012029/?fref=ts
Her kan du søge modeller til din negle uddannelse.

Du skal ikke selv medbringe produkter, da vi stiller produkter til rådighed på kurset.

Vi har sammensat en special produkt startpakke til vores basis elever som man kan tilkøbe. Den indeholder alle de produkter som du arbejder med på dit basiskursus. Startpakker kan købes fra 550kr

Her serveres kaffe/te/vand, samt en let snack alle dage til dig og din model. Det er en god ide at du har fået lidt af spise inden du kommer alle dage og har du brug for en solid frokost kan den medbringes. Vi holder pause fra 12.00-12.30

FAQ : Hvorfor er Nail4you uddannelsen kun på 3 dage? Jo Vi mener, det at uddannet sig som Negleteknikker er det samme som at tage kørekort. Du får de grundlæggende teknikker og efter endt eksamen skal du ud og have det praktiske erfaring og rutinen. 
Vi er imod at binde/tvinge vores elever til at bruge vores produkter i flere måneder, før de kan gå op til en eksamen. Vi opfordre vores elever til at videreuddanne sig, da man naturligvis ikke kan lære alle neglesystemer og teknikker at kende på den korte tid.

Vi har sammensat en kursus pakke, hvor du i alt får 9 undervisningsdage til en fordelagtig pris. Dette tilbud er til dig som gerne vil lære det hele. Bygge negle på skabelon, Nail art, Forskellige negle former, Gel Polish ect. Denne uddannelse tager fra 4-10 måneder, du kommer ind i vores Kursus gruppe, hvor der vil være masser af videoer med Nail art og div tips og trick.
http://nail4you.dk/diverse/9-neglekursuspakke.htmlAlle elever bliver inviteret ind i vores VIP gruppe på Facebook, hvor du får et års support og hvor du kan følge med i vores kursus kalender som kun er for Nail4You elever som har taget basis kursus hos. Her kan du tilmelde dig vores meget atraktive masterclass træning og nailart træning. Mere info om dette, får du på basis kursus.

5-10 deltagere på hvert hold.

Tilmelding og spørgsmål kan ske til : Gitte@nail4you.dk eller på 70223366

Prisen for dette kursus er nu kun 3599,- før 3099,-
Vi kan også tilbyde at dele betalingen op, med 99,- pr md, via Viabill Depositum betales senest 5 hverdage inden kursusstart http://nail4you.dk/diverse/617-neglekursus.html Så snart depositum er betalt er du tilmeldt kurset og sikret en plads. 
Restbeløb betales på kurset.

Alle elever får 20% rabat på alle produkter når man er her på kursus.

Kurserne ligger i Korsør 
Adresse : Nail4you aps, Halsskov Torv 2, 4220 Korsør

Vi glæder os til at se dig og lære dig en masse om negle.
Med venlig hilsen Team Nail4You

NB: Næste Akryl hold henvises til gitte@nail4you.dk

Pakke med omdeling eller uden omdeling, GLS

Forsendelse med GLS pris 35 kr. Danmark

Fragtfri levering ved køb over 500,- kr. danmark

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi leverer til Danmark, Sverige, Norge
og Finland

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her