Gel Polish vs Neglelak

Opdateret : 2016-04-04 13:47:46
Kategorier : Alt om negle

En neglelak er lufttørrende så jo længede tid du er om at lægge en neglelak jo større risiko er der for den klumper, da dele af den er begyndt at tørre. En neglelak er meget tynd, så hvis du har bløde negle kan den nemt krakelere og skalde af i flager. En neglelak holder sig normalt pæn i 2-7 dage.

En Gel Polish er et akrylat, altså en tyndtflydene uv gele der skal hærde i en uv lampe. Gel Polish er selvlevinerende og vil altid flyde pænt ud, uanset hvor lang tid du bruger på at lægge den, den hærder nemlig først når den kommer ind i uv lampen. Da Gel Polish er et akrylat holder det også meget længere tid end en almindelig neglelak. Den vil holde sig pæn i 7-30 dage ja faktsik også længere end 30 dage har jeg set eksempler på.

Du kan sagtens lave flotte nail art designs med Gel Polish og igen er det langt nemmere at lave da du kan arbejde med det i lang tid, hvorimod i neglelak skal du skynde dig at lave design på neglen inden denne tørre

Så kom igang med nogle flotte nail art designs i Gel Polish på dine negle, jeg vil lægge en masse billeder ud i bloggen med de nail art designs jeg har laver.

Kh Gitte

Tilføj en kommentar

 (Med https://)

Producenter

Ingen producenter