Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste order!

Du vil fremover modtage nyhedsbreve med alle vores gode tilbud og nyheder.

Se kursus kalender KLIK HER

Tag et enkeltstående negle kursus eller fuldfør negletekniker uddannelsen

Med en negletekniker uddannelse får du mulighed for at skabe en professionel karriere som negletekniker. Har du lyst til at lære at lave negle til privat brug kan du vælge enkelte neglekurser efter dit behov.

 negletekniker uddannelse

Negle tekniker uddannelse


Negletekniker Uddannelse 4 dage efter endt eksamen kan du kalde dig for negle tekniker. 
Her lærer du at bygge Gele negle eller Akryl negle op fra bunden. 
Du lærer om Negle sygdomme, Anatomi, Hygiejne, Manicure og negle pleje. Negle produkt information, Apex og C-kurve.

Hvis du vil lave negle på andre på professionelt plan er det bedst du har en negletekniker uddannelse, kunder vil komme med mange spørgsmål og det er vigtigt du kan råde og vejlede dem.

Som negletekniker skal du kunne råde din kunder til hvilken form på neglene som passer bedst til dem, hvilken farve og hvilken længde de burde have på deres negle.
Du kan også komme ud for at skulle råde en kunde om hendes ødelagte negle, eller hvorfor hendes negle flækker eller er rillede.
Du skal vide noget om negle sygdomme, så du kan tage hensyn til dette hvis en kunde kommer med en neglesvamp, hvis du ikke ved noget om sygdomme, vil alle dine andre kunder og dig selv være i risiko for at blive smittede.

Du skal kunne tage højde for om kunden skal have en lidt højere Apex, pga hendes job, eller om hun kan bære en kreditkort tynd negl.
Kommer der en kunde med nedbidte negle, skal du kunne komme med forslag til en længere behandling.

Vi lever i en tid hvor allergi er et stort problem, også i negle branchen, du skal lærer at omgåes negle produkterne med omhu så du ikke påføre dine kunder en risiko for at udvikle allergi.
Det hele er dog ganske enkelt når man blot har en negle tekniker uddannelse.

Efter Bestået eksamen kan du kalde dig selv for Negletekniker, og du vil modtage et Diplom.


Du skal medbringe en negle model til at øve dig på. ( En model til 1-2 dagen og en ny model til 3 dagen, og 1 model til din eksamen.)
Du skal ikke selv medbringe negle produkter, på kurset vil vi stille alle produkter til rådighed.
Her serveres, Kaffe/te/vand og lidt kage.
Alle Negle Kurser ligger i Korsør, vi har negle kurser fra kl 09.00-14.00

Vi glæder os til at se dig og lære dig en masse om gele negle og akryl negle.

Alle elever får 20% rabat på alle produkter.

FAQ : Hvorfor er Nail4you negleuddannelsen kun på 4 dage? Jo Vi mener at uddannet sig som Negletekniker er det samme som at tage kørekort. Du får de grundlæggende teknikker og efter endt eksamen skal du ud og have det praktiske og rutinen.
Vi er imod at binde/tvinge vores elever til at bruge vores produkter i flere måneder, før de kan gå op til en eksamen.
Vi opfordre vores elever til at videreuddanne sig, da man naturligvis ikke kan lære alle neglesystemer og teknikker at kende på 4 dage.

Alle elever bliver inviteret ind i vores VIP gruppe på Facebook, hvor vi tilbyder Masterclass træning. En videreuddannelse i negleteknikker. Her lærer du at bygge Akryl negle og Gele negle op på skabelon.

5-10 deltagere

Addresse : Nail4you aps, Halsskov Torv 2, 4220 Korsør

Spørgsmål til : gitte@nail4you.dk

Mvh Team Nail4you.

* 3 dages Negleuddannelse på skabelon, tilbydes til 1500,- i forbindelse med din 4 dages negletekniker uddannelse. Hvis du ønsker kun at tage skabelon negle kursus koster dette 1800,-

Negletekniker uddannelse 2

 

Neglekursus pakke.

Vi har sammensat en Kursuspakke til dig som gerne vil lære flere negleteknikker.

4 dages negletekniker uddannelse, 3 dages skabelon kursus, 1 dags gel Polish kursus, 3x1 dag Nail art, 3x1 dag VIP træning.

Normal pris 8800,- TILBUD 5599,-

VIP Masterclass negle kursus 399,-

Når du er uddannet negletekniker kan vi tilbyde dig extra negle kurser, i form af vores VIP negle kursus, her træner vi i at lave negle på skabelon uden brug af negle tipper. Når du bygger negle op på skabelon, skal du ikke tænke på pasform, eller om du mangler en størrelse i tipper til din næste negle kunde, alle negle passer til skabelon. Når du ahr været på 3xVIP negle kursus, modtager du et Diplom som der står Masterclass Gele på.

Du har efter 3 negle kurser lært at mestre negle teknikken skabelon med reverse metoden. Du kan derefter vælge at tage masterclass i akryl negle systemet osv.

 

Negle Kursus Nail Art

Du kan også vælge at tage et negle kursus i Nail art. Vi tilbyder forskellige Nail art kurser. 3D nail art, hvor vi bygger nail art designs op i 3d. Glimmer og glitter kurser, hvor du lærer at fade negle glimmer farver sammen. One stroke negle kursus, hvor du lærer at male helt fantastiske blomster mønster på dine negle. Gel Polish kurser. Vi laver løbende Nail art kurser med de mest trendy design lige nu.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her